Chiftelute festive cu file de peste - Retete Culinare

Chiftelute festive cu file de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg file de peste ( fara oase )
  • 100 g franzela
  • 2 cepe
  • 60 g slanina afumata
  • 4 catei de usturoi
  • 40-50 g faina
  • marar proaspat tocat marunt
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper
  • 1 ou mare
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Franzela se pune la inmuiat fie intr-un pahar cu apa, fie intr-un pahar cu lapte.
  2. Fileul de peste se da prin masina de tocat carne, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa bine si slanina.
  3. Ceapa se toaca marunt, cateii de usturoi se piseaza si se adauga in compozitia cu file de peste.
  4. Se adauga si faina, verdeata tocata, oul si se asezoneaza gustul cu sare si piper.
  5. Cu mana umeda se modeleaza chiftelute ( fie rotunde, fie turtite ), se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins.
  6. Cand sunt gata, se scot pe servetele absorbante pentru a elimina excesul de grasime.
  7. Pofta buna!

Chiftelute festive cu file de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute festive cu file de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute festive cu file de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.