Sarmale festive din file de peste - Retete Culinare

Sarmale festive din file de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg file de peste
  • 3 cepe mari
  • 100 g slanina afumata
  • 100 g ceafa de porc afumata
  • 1 ceasca orez
  • 2-3 linguri suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • 1 kg varza murata
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine fileul de peste, il tamponati cu un servet de bucatarie si il dati prin masina de tocat carne impreuna cu slanina si ceafa de porc afumate.
  2. Alegeti orezul, il spalati in mai multe ape si il lasati 15 minute in apa rece.
  3. Intre timp, curatati si spalati bine cepele, le tocati marunt si le caliti 2-3 minute in ulei incins.
  4. In compozitia de peste adaugati ceapa calita, orezul scurs bine de apa, sare, piper, faina si mararul tocat marunt.
  5. Se amesteca bine.
  6. Cu aceasta compozitie se umplu foile de varza murata, care se aseaza intr-o oala pe fundul careia s-au pus frunzele mai groase de varza murata.
  7. In oala cu sarmale se adauga foile de dafin, cimbru, boabe de piper, bulionul si apa si se pun la fiert.
  8. Pofta buna!

Sarmale festive din file de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale festive din file de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale festive din file de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.