Ciorba greceasca cu pui - Retete Culinare

Ciorba greceasca cu pui


Iti trebuie:
  • 4 aripi de pui
  • 200 g pipote de pui
  • 200 g inimi de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe mari
  • 50 g orez
  • 1 lamaie
  • 1 galbenus de ou
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita condiment cu gust de gaina
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Carnea impreuna cu maruntaiele de pui se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu o lingura de sare.
  2. Cand carnea incepe sa fiarba, se elimina spuma de cate ori este nevoie.
  3. In timp ce carnea fierbe, se adauga legumele curatate, spalate si taiate in patru.
  4. Se lasa sa fiarba pana cand s-au inmuiat bine legumele si carnea.
  5. Dupa ce au fiert se strecoara supa.
  6. Se alege orezul, se clateste in mai multe ape si se pune in supa, avand grija sa amestecati pentru a nu se lipi de fundul oalei.
  7. In supa cu orez se adauga carnita curatata de oase si pielite si maruntaiele, se adauga 1 lingurita condiment cu gust de gaina si se lasa sa mai dea cateva clocote.
  8. Dupa 5 minute, se adauga zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare si piper si se drege cu un galbenus si smantana ( se ia 3-4 linguri de ciorba fierbinte si se amesteca cu oul batut si smantana, dupa care tot amestecul se toarna in oala cu ciorba ).
  9. Cand ciorba este gata se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Ciorba greceasca cu pui



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba greceasca cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba greceasca cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.