Piept de curcan umplut cu ficatei - Retete Culinare

Piept de curcan umplut cu ficatei


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 250 g ficat de pui
  • 3 felii de paine
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • patrunjel verde tocat marunt
  • marar verde tocat marunt
  • 100 ml vin
  • 1 foaie de dafin
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine ficatul de pui, se curata de eventuale pielite si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa 15 minute se spala bine si se lasa la strecurat.
  3. Paine se pune la inmuiat intr-un pahar cu apa.
  4. Cepele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun 2 minute la calit in unt.
  5. Se da prin masina de tocat carne, ficatul impreuna cu painea stoarsa si cepele calite.
  6. Se adauga oul, condimentele si verdeata tocata marunt.
  7. Se spala bine pieptul de curcan, se tamponeaza cu un servet de bucatarie si se taie astfel incat sa poata fi umplut.
  8. Se bate pieptul de curcan cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper, se aseaza umplutura si se ruleaza cu atentie.
  9. Se pune rulada intr-o tava de yena, in care se adauga 100 ml vin, 1 foaie de dafin si putina apa.
  10. Se stropeste rulada din cand in cand cu sosul din tava.
  11. Pofta buna!

Piept de curcan umplut cu ficatei


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de curcan umplut cu ficatei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de curcan umplut cu ficatei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.