Cotlet umplut cu ficatei - Retete Culinare

Cotlet umplut cu ficatei

Iti trebuie:
  • 1 kg cotlet de porc
  • 250 g ficat de pui
  • 3 felii de paine
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • patrunjel verde tocat marunt
  • marar verde tocat marunt
  • 100 ml vin
  • 1 foaie de dafin
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine ficatul de pui, se curata de eventuale pielite si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa 15 minute se spala bine si se lasa la strecurat.
  3. Paine se pune la inmuiat intr-un pahar cu apa.
  4. Cepele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun 2 minute la calit intr-o lingura de unt.
  5. Se da prin masina de tocat carne, ficatul impreuna cu paine stoarsa si cepele claite.
  6. Se adauga oul, condimentele si verdeata tocata marunt.
  7. Cotletul de porc se spala bine, se sterge cu un prosop curat si se taie astfel incat sa poata fi batut.
  8. Se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu putin unt si se umple cu umplutura formata mai sus.
  9. Se ruleaza cu atentie si se aseaza intr-un vas de yena in care ati adaugat 100 ml vin, 100 ml apa si foaia de dafin.
  10. Stropesti cotletul de porc din cand in cand cu sosul format in tava.
  11. Pofta buna!

Cotlet umplut cu ficatei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet umplut cu ficatei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet umplut cu ficatei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.