Ciuperci cu sos de smantana - Retete Culinare

Ciuperci cu sos de smantana


Iti trebuie:
  • 800 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 250 ml supa de legume
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt
Pregatesti asa:
  1. Ciupercile se spala bine, se curata si se lasa intr-o strecuratoare.
  2. In acest timp se spala ceapa, se curata, se toaca marunt si se pune la calit in unt.
  3. Cand ceapa devine aurie la culoare se adauga si ciupercile ( fie intregi daca nu sunt prea mari, fie taiate in jumatati sau sferturi ).
  4. Se lasa sa se inabuse pana cand scada toata apa ce o lasa ciupercile.
  5. Daca nu sunt suficient de moi se mai adauga apa din cand in cand.
  6. Se desface faina in supa de legume, se adauga amestecul peste ciuperci, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pe foc sa dea in cateva clocote pana cand se ingroasa sosul.
  7. Cand sosul s-a ingrosat, se ia de pe foc, se adauga treptat smantana pentru gatit si se asezoneaza cu verdeata tocata marunt.
  8. Pofta buna!

Ciuperci cu sos de smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci cu sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci cu sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.