Tocanita de cartofi si piept de curcan - Retete Culinare

Tocanita de cartofi si piept de curcan


Iti trebuie:
  • 700 g piept de curcan
  • 2 cepe mari
  • 6 cartofi
  • 3 linguri unt
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 ardei rosii
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Se curata cepele, se spala bine si se toaca marunt.
  2. Se pune untul la calit si se adauga cepele tocate marunt.
  3. Se adauga o lingurita de boia dulce si se amesteca energic.
  4. Cand acestea devin sticloase se adauga si pieptul de curcan spalat si tocat in cubulete de dimensiuni potrivite, avand grija sa amestecati bine.
  5. Lasati sa se rumeneasca putin puiul, adaugati o ceasca de apa si lasati pe foc
  6. Cand carnea devine mai fibroasa, se ia de pe foc, se pune mancarica intr-o oala de yena si se adauga si cartofii curatati, spalati si taiati in cubulete sau in sferturi.
  7. Se mai adauga apa cat e nevoie pentru a completa nivelul acestora, se adauga sare, piper, o foaie de dafin, 2 ardei rosii taiati in fasii, 2 rosii tocate marunt si se baga la cuptor.
  8. Se lasa pana cand cartofii se inmoaie, dar faca ca acestia sa se zdrobeasca.
  9. Se decoreaza tocanita cu patrunjel verde tocat marunt.
  10. Pofta buna!

Tocanita de cartofi si piept de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de cartofi si piept de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de cartofi si piept de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.