Cartofi cu branza la cuptor - Retete Culinare

Cartofi cu branza la cuptor


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 4 oua
  • 300 ml smantana
  • 300 g branza de vaci
  • 250 g branza telemea
  • 4-5 linguri unt
  • 50 g faina alba
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Se curata cartofii de coaja, se spala bine, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa rece cu sare.
  2. Cand acestia au fiert, se scurg de apa si se zdrobesc cat inca sunt fierbinti.
  3. Piureul de cartofi rezultat se lasa sa se raceasca.
  4. Dupa aceea, se adauga branza de vaci maruntita, telemeaua rasa, untul moale, smantana, galbenusurile de ou, faina si mararul.
  5. Se amesteca bine, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin deoparte.
  6. Intre timp, albusurile de ou se bat spuma tare cu un praf de sare, iar mai apoi se incorporeaza in compozitia cu branza si cartofi, avand grija sa amestecati cu o spatula de lemn de jos in sus.
  7. Se unge un vad de yena cu unt, se tapeteaza cu faina si se pune budinca de cartofi.
  8. Se lasa pe foc circa 30-40 de minute.
  9. Pofta buna!

Cartofi cu branza la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi cu branza la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi cu branza la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.