Tocanita de ceapa cu ceafa de porc - Retete Culinare

Tocanita de ceapa cu ceafa de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg ceafa de porc
  • 3-4 cepe mari
  • 5 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 75 ml vin alb
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ienibahar
  • un varf cutit boia dulce
  • 1 lingurita zahar
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine carnea, se taie in fasii potrivite ca grosime si se lasa putin deoparte.
  2. Se curata cepele, se spala bine, se taie julien si se pun la calit in 3-4 linguri de ulei.
  3. Cand aceasta devine sticloasa se adauga si un praf de boia dulce.
  4. Se adauga si fasiile de carne si se lasa circa 2-3 minute, amestecandu-se bine.
  5. Se stinge cu 150 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit., la foc mic.
  6. Cand carnea este bine fiarta, se adauga sucul de rosii, foaia de dafin, piper, ienihabar, zaharul, 100 ml apa, sare dupa gust si se amesteca bine.
  7. Se mai lasa sa dea in cateva clocote.
  8. Pofta buna!

Tocanita de ceapa cu ceafa de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ceapa cu ceafa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ceapa cu ceafa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.