Mancarica de mazare cu pui - Retete Culinare

Mancarica de mazare cu pui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 500 g mazare boabe
  • 400 ml suc de rosii
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • frunze de patrunjel
  • 1 lingura condiment vegetal
  • piper
  • frunze de marar
  • 2 cepe
Pregatesti asa:
  1. Mazarea se spala bine in mai multe ape si se scurge bine.
  2. Se curata cepele, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in cele 2 linguri de unt.
  3. Cand acestea devin sticloase se adauga si pieptul de pui, spalat, curatat de pielite si tocat dupa preferinte.
  4. Se lasa sa se rumeneasca frumos, se condimenteaza cu piper, un praf de sare, iar dupa ce s-a rumenit puiul frumos se adauga mazarea si circa 300 ml apa.
  5. Se adauga si condimentul vegetal si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic, pana cand se inmoaie carnea si boabele de mazare.
  6. Faina se desface in sosul de rosii, iar dupa ce carnea s-a inmuiat se adauga si sosul in mancarica de mazare.
  7. Dupa ce sosul s-a ingrosat, se ia vasul de pe foc, se mai condimenteaza daca mai e nevoie si se presara deasupra marar si patrunejl verde tocate marunt.
  8. Pofta buna!

Mancarica de mazare cu pui




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de mazare cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de mazare cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.