Mancarica cu varza si rata - Retete Culinare

Mancarica cu varza si rata


Iti trebuie:

  • 1 kg carne de rata
  • 2 cepe
  • 2 linguri unt
  • 1 varza mica
  • 2 ardei grasi
  • 300 ml suc de rosii
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Se curata cepele, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in uleiul incins.
  2. Cand aceasta devine aurie la culoare, se adauga carnea de rata, spalatala bine si taiata in bucati potrivite.
  3. Se lasa sa se rumeneasca carnea frumos, avand grija sa adaugati din cand in cand daca e nevoie cate putina apa.
  4. Se curata varza de frunzele exterioare, se taie julien, se freaca cu o lingura de sare si dupa ce carnea a fost inabusita circa 15 minute se adauga si varza.
  5. Se adauga si sucul de rosii, ardeii taiati julien, cimbru, marar taiat marunt, piperul, o foaie de dafin, se amesteca bine si se acopera cu un capac.
  6. Se da vasul la cuptor si se lasa pana cand carnea si varza sunt inmuiata bine.
  7. Daca in vas se gaseste prea mult sos, atunci se mai lasa mancarica la cuptor cateva minute, insa cu capacul dat deoparte.
  8. Pofta buna!

Mancarica cu varza si rata



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica cu varza si rata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica cu varza si rata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.