Tochitura de porc - Retete Culinare

Tochitura de porc


Iti trebuie:
  • 300 g costita de porc afumata
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • 2 linguri untura
  • boia
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine si le pui la calit in 2 linguri de untura.
  2. Cand aceasta devine aurie la culoare, adaugi pulpa de porc, ficatul si costita afumata, toata spalate si taiate in bucati potrivite.
  3. Dupa ce se prajesc putin, condimentezi cu sare, piper, cimbru, boia, pui apa cat sa acopere mancarea si dai la cuptor aproximativ o ora.
  4. Servesti tochitura cu o mamaliguta.
  5. Pofta buna!

Tochitura de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tochitura de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tochitura de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.