Fursecuri cu nuca - Retete Culinare

Fursecuri cu nuca


Iti trebuie:
  • 300 g nuca macinata
  • 300 g faina
  • 300 g zahar pudra
  • 300 g unt
  • 1 ou mare
  • 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Inainte de pregatirea acestei retete scoateti untul si il lasati la temperatura camerei sa se inmoaie circa 1 ora.
  2. Nuca macinata o amestecati cu zaharul pudra.
  3. Untul moale il freci cu mixerul pana cand obtii o spuma.
  4. Bati oul cu un praf de sare.
  5. In spuma de unt incorporezi usor faina cernuta, oul batut, zaharul, nucile, esenta de vanilie si framantati cu mana.
  6. Dupa ce ati obtinut o compozitie omogena, lasati la frigider pentru circa 30 de minute.
  7. Tapetati o planseta cu faina, modelati din aluatul cu nuca fursecuri si le puneti in tava tapetata cu hartie de copt.
  8. Dai la cuptorul incalzit, la foc mic pentru 15 minute.
  9. Cand se rumenesc pe margini, le scoti.
  10. Pofta buna!

Fursecuri cu nuca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.