Cornulete cu gem de caise - Retete Culinare

Cornulete cu gem de caise


Iti trebuie:
  • 200 g untura
  • 600 g faina
  • 1 ou mare
  • zahar pudra
  • 200 g smantana
  • un praf de sare
  • gem de caise
Pregatesti asa:
  1. Cerni faina intr-un castron, faci o adancitura in mijloc si adaugi oul, untura, smantana si un praf de sare.
  2. Framanti bine un aluat din aceste ingrediente si il lasi la rece circa 30 de minute.
  3. Dupa cele 30 de minute, pe o planseta tapetata cu faina, intinzi aluatul intr-o foaie subtire, tai patrate mici, pe care le umpli cu gem de caise si le rasucesti.
  4. Le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dai la cuptor.
  5. Cand sunt gata, presari zahar pudra deasupra.
  6. Pofta buna!

Cornulete cu gem de caise


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu gem de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu gem de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.