Pui pe pat de mere - Retete Culinare

Pui pe pat de mere


Iti trebuie:
  • 1 pui ( circa 2 kg )
  • 8 mere ionatane
  • 3 cepe
  • 250 g carne tocata
  • 4 linguri unt
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condiment cu gust de gaina
Pregatesti asa:
  1. Speli bine puiul, atat pe exterior cat si in interior si il condimentezi cu sare, piper si condiment cu gust de gaina.
  2. Merele le speli bine, le tai felii, le pui intr-un vas si le stropesti cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida.
  3. Intre timp, cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in 2 linguri de unt impreuna cu carnea tocata, o parte din feliile de mere, galbenusurile crude, sare, piper si cimbru.
  4. Omogenizezi compozitia cu care umpli puiul, cosi deschizatura, ungi puiul cu restul de unt si il dai la cuptor.
  5. Stropesti friptura cu unt si adaugi din timp in timp cate putina apa.
  6. Dupa aproximativ 90 de minute friptura este gata.
  7. In sosul din tava pui restul de mere si mai lasi la cuptor jumatate de ora.
  8. Pofta buna!

Pui pe pat de mere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui pe pat de mere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui pe pat de mere - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.