Placinta cu piure si carne tocata - Retete Culinare

Placinta cu piure si carne tocata


Iti trebuie:

  • 600 g carne tocata de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • 1/2 telina
  • 5 cartofi
  • 2 linguri unt
  • 100 ml lapte
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt pentru piure
  • 3 linguri pasta de rosii
  • nucsoara rasa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja, ii tai cuburi si ii fierbi in apa cu putina sare
  2. Cureti telina si morcovii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea fina.
  3. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in doua linguri de unt.
  4. Cand ceapa devine sticloasa adaugati si morcovii impreuna cu telina rasa si lasati sa se caleasca impreuna pana cand se inmoaie bine legumele.
  5. Adaugi carnea tocata si o calesti pana cand scade zeama lasata.
  6. Condimentezi amestecul dupa gust cu ierburile aromate, nucsoara rasa, sare si piper, apoi iei vasul de pe foc si lasi sa se raceasca.
  7. Scurgi apa de la cartofi si pasezi cartofii pana devin piure.
  8. Adaugi unt, lapte fierbinte si cascaval ras.
  9. Asezi compozitia de carne intr-o forma termorezistenta unsa cu putin ulei, o ungi cu pasta de rosii si acoperi cu piureul de cartofi.
  10. Introduci forma in cuptorul bine incins pentru 35 de minute.
  11. Pofta buna!

Placinta cu piure si carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu piure si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu piure si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.