Papricas cu carne de rata - Retete Culinare

Papricas cu carne de rata


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de rata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 8 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • chimen
  • 250 ml vin alb semidulce
  • 3-4 linguri de untura
  • 1 lingurita boia
  • frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Pentru ca aceasta mancare sa aibe un gust desavarsit este recomandat sa o pregatiti in ceaun sau intr-un vas de tuci.
  2. Cureti si speli cepele si le toci marunt.
  3. Cureti morcovii, ii speli si ii tai in rondele.
  4. Procedezi la fel si cu ardeii pe care ii tai cubulete mici.
  5. Speli bine carnea de rata, o transezi in bucati potrivite, condimentezi cu sare si piper si o lasi putin deoparte.
  6. Intr-un ceaun sau intr-un vas de tuci pui untura, adaugi ceapa taiata marunt, morcovul felii si ardeiul cubulete mici, sarea, piperul si un varf lingurita chimen.
  7. Cand sunt putin calite, adaugi carnea, boiaua si dafinul.
  8. Le mai lasi putin sa se caleasca impreuna, apoi adaugi vinul si 3 cani de apa.
  9. Lasi sa fiarba la foc linistit.
  10. Cand carnea e aproape gata, adaugi cartofii taiati si frunzele de patrunjel.
  11. Pofta buna!

Papricas cu carne de rata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papricas cu carne de rata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papricas cu carne de rata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.