Cotlet de porc cu garnitura de piure - Retete Culinare

Cotlet de porc cu garnitura de piure


Iti trebuie:
  • 6 felii de cotlet de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • bulion
  • ulei
  • condiment cu gust de legume
  • 1 foaie de dafin
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri unt
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
Pregatesti asa:
  1. Speli bine feliile de carne, le tamponezi cu un servet de bucatarie, le bati putin cu ciocanul se snitele si le condimentezi cu sare si piper.
  2. Dai cotletele prin faina si le pui la prajit in tigaia cu ulei, avand grija sa se schimbe doar putin culoarea, nu sa se prajeasca de tot.
  3. Asezi carnea intr-un vas de yena, pui o cana de apa deasupra si dai la cuptor.
  4. Intorci carnea si verifici daca e facuta, apoi torni deasupra bulion, adaugi usturoi pisat, putin cimbru si o foaie de dafin.
  5. Mai lasi la cuptor sa scada putin.
  6. Pentru garnitura, cureti cartofii si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  7. Dupa ce au fiert, ii scurgi de apa, ii maruntesti cu o furculita, iar mai apoi cu ajutorul unui mixer adaugi si celelalte ingrediente, mixand pana cand obtii un piure fin.
  8. Servesti cotletele de porc cu piureul de cartofi.
  9. Pofta buna!

Cotlet de porc cu garnitura de piure


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc cu garnitura de piure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc cu garnitura de piure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.