Piept de porc umplut cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Piept de porc umplut cu sunca si cascaval


Iti trebuie:

  • 1 kg piept de porc
  • 200 g carnati afumati
  • 150 g sunca
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai pe lungime astfel incat sa ii faci in interior un buzunar.
  2. Camatii ii tai in doua pe lungime, iar sunca si cascavalul le tai felii.
  3. Ungi o folie de aluminiu cu ulei, presari pe ea condimentele si pui pieptul de porc.
  4. Introduci in acel buzunar feliile de sunca si cascaval, il inchizi, iar deasupra pui bucatile de carnati.
  5. Rulezi folia bine, inchizi ruloul la capete si-l pui intr-o tava in care adaugi putina apa.
  6. Dai tava la cuptor pentru 45 de minute, inlaturi folia si mai lasi carnea la cuptor 10-15 minute pentru a se rumeni.
  7. Daca doresti, poti sa torni si 100 ml vin rosu, in momentul in care scoti folia.
  8. Pofta buna!

Piept de porc umplut cu sunca si cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de porc umplut cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de porc umplut cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.