Vizitati Bucatarul.ro - http://www.bucatarul.ro - Articole, Sfaturi alaturi de cele mai interesante si apetisante Retete Culinare
Piept de porc umplut cu sunca si cascaval
http://www.bucatarul.ro/retete-_6155_1_-Piept-de-porc-umplut-cu-sunca-si-cascaval/Piept-de-porc-umplut-cu-sunca-si-cascaval.html
Bucatarul.ro Logo
Prezentata de: Ginu Elena
Data 27/01/2013
 

Speli bine pieptul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai pe lungime astfel incat sa ii faci in interior un buzunar. Camatii ii tai in doua pe lungime, iar sunca si cascavalul le tai felii...


Iti trebuie:

  • 1 kg piept de porc
  • 200 g carnati afumati
  • 150 g sunca
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de porc, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai pe lungime astfel incat sa ii faci in interior un buzunar.
  2. Camatii ii tai in doua pe lungime, iar sunca si cascavalul le tai felii.
  3. Ungi o folie de aluminiu cu ulei, presari pe ea condimentele si pui pieptul de porc.
  4. Introduci in acel buzunar feliile de sunca si cascaval, il inchizi, iar deasupra pui bucatile de carnati.
  5. Rulezi folia bine, inchizi ruloul la capete si-l pui intr-o tava in care adaugi putina apa.
  6. Dai tava la cuptor pentru 45 de minute, inlaturi folia si mai lasi carnea la cuptor 10-15 minute pentru a se rumeni.
  7. Daca doresti, poti sa torni si 100 ml vin rosu, in momentul in care scoti folia.
  8. Pofta buna!

Piept de porc umplut cu sunca si cascaval