Gordon bleu cu sunca si cascaval - Retete Culinare

Gordon bleu cu sunca si cascaval


Iti trebuie:
  • 6 felii cotlet de porc
  • 6 felii de sunca
  • 6 felii de cascaval
  • 2 oua mari
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Spalati bine fileurile de cotlet de porc, le stergeti bine cu un servet de bucatarie, le bateti ca pentru snitele si le condimentati cu sare si piper.
  2. Pe fiecare felie de snitel asezati o felie de sunca si una de cascaval.
  3. Rulati strans fiecare file de cotlet si le prindeti in scobitori.
  4. Bateti ouale cu un praf de sare si cu laptele.
  5. In doua farfurioare asezati faina si pesmetul.
  6. Treceti rulourile prin faina, ou batut si pesmet.
  7. Intr-o tigaie puneti ulei la incins si prajiti rulourile pe toate partile.
  8. Scoateti gordon bleurile pe prosopate absorbante de bucatarie pentru a elimina excesul de grasime.
  9. Pofta buna!

Gordon bleu cu sunca si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gordon bleu cu sunca si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gordon bleu cu sunca si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.