Spirale cu carne tocata de curcan - Retete Culinare

Spirale cu carne tocata de curcan


Iti trebuie:

  • 400 g paste ( sub forma de spirale sau orice alta forme aveti la indemana )
  • 350 g carne tocata de curcan
  • 70 g sunculita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g cascaval ras
  • 250 ml pulpa de rosii ( din conserva )
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 150 ml vin alb sec
  • 3 oua
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • cimbru
  • salvie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalt puneti 4 l de apa rece la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cateva picaturi de ulei.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pestele si le lasati sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Intre timp, spalati bine ceapa si ardeiul, curatati ardeiul de nervuri si le tocati marunt.
  4. Intr-o tigaie puneti putin ulei la incins si caliti ceapa impreuna cu cei 3 catei de usturoi si ardeiul taiat cubulete.
  5. Adaugati sunculita taiata bastonase subtiri, apoi carnea tocata.
  6. Dupa cateva minute, adaugati pasta de rosii, vinul, ierburile aromate si le lasati sa fiarba la foc mic, sub capac, circa 40 de minute, pana cand carnea este bine patrunsa.
  7. Adaugati cubuletele de pulpa de rosii din conserva, condimentati cu sare si piper, dupa gust, si lasati sa mai fiarba circa 15 minute pana scade sosul.
  8. Dupa ce au fiert pastele, le clatiti sub un jet de apa rece, le scurgeti bine si le amestecati cu sosul.
  9. Asezati pastele intr-un vas termorezistent uns cu unt.
  10. Separat, bateti ouale cu smantana si cascavalul ras si turnati peste stratul de paste.
  11. Introduci vasul la cuptor pentru circa 45 de minute, la foc potrivit.
  12. Pofta buna!

Spirale cu carne tocata de curcan

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spirale cu carne tocata de curcan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spirale cu carne tocata de curcan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.