Pilaf cu piept de pui - Retete Culinare

Pilaf cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 cana de orez
  • 400 g piept de pui
  • 1 l supa de legume
  • 150 g unt
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri stafide
  • 2 ardei grasi
  • 3 boabe ienibahar
  • 1 lingura seminte de pin
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati stafidele, le puneti intr-un bol si le acoperi cu apa calduta.
  2. Le lasati aproximativ 15 minute, iar dupa aceea scurgeti apa si le lasati putin deoparte.
  3. Intre timp, alegeti orezul, il spalati in mai multe ape si il puneti sa se opareasca 5 minute in apa rece cu un praf de sare.
  4. Dupa 5 minute in care orezul fierbe, il acoperiti cu un capac si il lasati sa se umfle.
  5. Intre timp, topiti untul intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt, ardeiul gras taiat cubulete, le caliti 2 minute, dupa care adaugati carnea spalata, tamponata cu un servet de bucatarie si taiata in cubulete si lasati sa se rumeneasca frumos..
  6. Adaugati orezul, stafidele, ienibaharul, semintele de pin rumenite separat, condimentati cu sare si piper, dupa gust, adaugati ardeiul iute taiat bucatele, acoperiti cu supa de legume si lasati sa fiarba, la foc iute, 5-6 minute, apoi la foc mic, inca 15 minute.
  7. Cand lichidul s-a evaporat, stingeti focul si lasati sa stea 5-6 minute acoperit.
  8. Pofta buna!

Pilaf cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.