Varza cu carne tocata la cuptor - Retete Culinare

Varza cu carne tocata la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 kg varza murata
  • 400 g carne tocata
  • 3 linguri de ulei
  • 2 carnaciori afumati
  • 200 g orez
  • 2 cepe
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • smantana
Pregatesti asa:
  1. Inainte de a pregati aceasta reteta puneti varza in apa rece pentru circa 2 ore.
  2. Dupa ce ati desarat varza, o taiati fideluta, o stoarceti bine si o puneti la calit in putin ulei.
  3. Adaugati marar, cimbru si piper si lasati-o sa se rumeneasca frumos pana cand se inmoaie putin.
  4. Separat, opariti orezul in apa cu putina sare circa 10 minute, apoi il dati deoparte de pe foc si il lasati sa se umfle.
  5. Intr-o tigaie, caliti in putin ulei ceapa tocata marunt, adaugati apoi carnea tocata si o caliti pana isi schimba culoarea si scade zeama.
  6. Dati carnea deoparte, adaugati ierburi aromate, putina sare, boia dulce si piper macinat.
  7. Amestecati totul si lasati compozitia sa se aromatizeze.
  8. Ungeti un vas termorezistent cu ulei, asezati jumatate din varza, adaugati compozitia de carne, puneti felii de carnati, apoi orezul (scurs de excesul de apa) si acopertii cu restul de varza.
  9. Stropiti cu jumatate cana de apa si pudratii deasupra cu boia dulce de ardei.
  10. Introdueti vasul la cuptor, la temperatura potrivita, pentru circa o ora.
  11. Acest fel de mancare se servest cu smantana.
  12. Pofta buna!

Varza cu carne tocata la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza cu carne tocata la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza cu carne tocata la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.