Mancarica de fasole cu kaizer - Retete Culinare

Mancarica de fasole cu kaizer


Iti trebuie:
  • 400 g fasole alba
  • 250 g carne de porc
  • 250 k kaizer afumat
  • 250 g carnati afumati
  • 2 linguri untura
  • 6 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
  • 2 frunze de dafin
  • 1 frunza rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea cu atentie, o speli bine in cateva ape si inainte de pregatirea retetei o tineti la inmuiat in apa rece circa 2-3 ore.
  2. Dupa ce s-au inmuiat fasolele, le puneti pe foc si o lasati sa dea in clocot 2-3 minute.
  3. Schimbati apa si repetati aceasta operatiune de trei ori.
  4. Dupa aceasta operatiune, puneti fasolea la fiert in 3 l de apa, pui ceapa si usturoiul tocate, kaizerul taiat bucati, foile de dafin, frunza de rozmarin si patrunjelul.
  5. Acoperi cu un capac si lasi sa fiarba circa 15 minute.
  6. Intr-o tigaie, prajesti in untura carnea de porc taiata cuburi, torni totul peste fasole, adaugi si carnatii taiati bucati si lasi sa iarba fara capac circa 15 minute.
  7. Adaugi pasta de tomate, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si mai lasi, la foc mic, 15 minute, pana cand totul este bine patruns.
  8. Scoateti foile de dafin si cea de rozmarin si serviti.
  9. Pofta buna!

Mancarica de fasole cu kaizer


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de fasole cu kaizer "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de fasole cu kaizer  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.