Placinta cu carnaciori afumati - Retete Culinare

Placinta cu carnaciori afumati


Iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 4-5 linguri unt
  • 3 linguri apa rece
  • 150 g cascaval ras
  • 2 oua mari
  • 250 ml smantana grasa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 carnati afumati
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat faramicios din faina, sare si untul taiat cubulete.
  2. Adaugi treptat putina apa rece si framantati bine pana cand obtineti o compozitie de aluat omogena si consistenta, pe care o invelesti in folie alimentara si o pui la frigider circa 30 de minute.
  3. Tai carnatii in rondele subtiri.
  4. Amesteci smantana cu ouale si condimentezi cu sare, nucsoara si piper.
  5. Intinzi aluatul in foaie si imbraci o forma de tarta.
  6. Pui hartie de copt si boabe de fasole, o introduci in cuptorul incins la 180° C pentru 10 minute, dupa care o lasi sa se raceasca. .
  7. Presari cascavalul ras peste aluat, torni amestecul de smantana (tarta trebuie sa fie plina 3/4 ) si o introduci in cuptor pentru 20 de minute.
  8. Scoti tarta din cuptor, asezi deasupra feliile de carnaciori prajite in putin ulei si mai dati la cuptor inca 15 minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu carnaciori afumati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu carnaciori afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu carnaciori afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.