Mancarica de pui cu caise - Retete Culinare

Mancarica de pui cu caise


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 400 g caise
  • 60 g migdale
  • 2 cepe
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita seminte coriandru
  • sare
  • 1/2 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingura miere
  • 1 l supa de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri unt
  • 400 g cuscus
  • 2 crengute coriandru
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de pui, o tai in cubulete, o condimentezi cu sare si piper si o lasi putin deoparte.
  2. Incingi ulei intr-o tigaie si pui carnea sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
  3. Dupa ce carnea s-a rumenit o puneti intr-un vas de yena.
  4. In uleiul ce ramane de la prajirea carnii, puneti ceapa spalata si tocata marunt si o caliti pana cand se aureste la culoare.
  5. O rastorni peste carnea din vas.
  6. Presari toate condimentele ( semintele de coriandru zdrobite), sare, mierea, migdalele si caisele.
  7. Torni 400 ml supa, acoperi cu un capac si dai vasul la cuptor, la foc mic pana cand carnea se va patrunde bine.
  8. Pentru garnitura, puneti cuscusul la fiert in supa de pui si il lasati sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  9. Dupa ce a fiert, adaugi untul si il tii acoperit cateva minute.
  10. Servesti mancarica de pui cu garnitura de cuscus.
  11. Pofta buna!

Mancarica de pui cu caise


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de pui cu caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de pui cu caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.