Chec cu sparanghel si sunca - Retete Culinare

Chec cu sparanghel si sunca


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 500 g morcovi
  • 250 g sunca
  • 150 g sparanghel verde
  • 1 pliculet praf de copt
  • 80 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 4-5 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovii si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare impreuna cu sparanghelul.
  2. Opresti 1/3 din morcovi si ii feliezi.
  3. Restul ii dai pe razatoarea mica.
  4. Sparanghelul il tai in felii.
  5. Mixezi foarte bine ouale cu un praf de sare, adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci.
  6. La final, torni uleiul si laptele treptat, alternandu-le, morcovii rasi si feliati, bucatile de sparanghel, sunca taiata cubulete, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si omogenizezi.
  7. Imbraci o forma de cozonac cu hartie de copt si torni compozitia.
  8. Nivelezi si o introduci in cuptorul incins la 180° C pentru 45 de minute.
  9. Lasi checul sa se raceasca in cuptor, dupa care il pui in frigider pentru cel putin o ora inainte de servire.
  10. Pofta buna!

Chec cu sparanghel si sunca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu sparanghel si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu sparanghel si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.