Supa crema de morcovi - Retete Culinare

Supa crema de morcovi


Iti trebuie:
  • 5 morcovi
  • 2  cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml smantana lichida
  • 700 ml supa de legume
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
  • crutoane
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Adaugi si cateii de usturoi tocati marunt pana cand se inmoaie.
  3. Cureti morcovii si cartofii, ii tai cubulete si ii adaugi si pe ei in amestecul de ceapa si usturoi.
  4. Mai lasi pe foc 5 minute.
  5. Strecori legumele, pastrand deoparte zeama, le mixezi cu blenderul (sau le treci prin sita), subtiezi piureul de legume cu zeama pastrata, pana ta consistenta dorita, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi sa dea 2-3 clocote.
  6. Iei vasul de pe foc, adaugi smantana, potrivesti din nou gustul de sare si o servesti calda, insotita de crutoane de paine prajita si ornata cu frunze parfumate de busuioc verde.
  7. Pofta buna!

Supa crema de morcovi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de morcovi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de morcovi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.