Placinta cu ciuperci si branza - Retete Culinare

Placinta cu ciuperci si branza


Iti trebuie:
  • 500 g cartofi
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g telemea
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe mari
  • 5 cateide usturoi
  • 250 g rosii cherry
  • 3-4 oua
  • 400 g ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • 5 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartofii de coaja, ii speli bine si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii scurgi bine de apa si ii tai in cubulete sau felii subtiri.
  3. Amesteci branza de vaci cu telemeaua data pe razatoare.
  4. Cureti cepele si usturoiul, le toci marunt si le pui la calit impreuna intr-o tigaie cu ulei incins.
  5. Adaugi si ardeii grasi taiati cubulete, apoi ii scoti cu spumiera si ii pui peste branza.
  6. Adaugi cartofii si ciupercile scurse de apa.
  7. Condimentezi dupa gust cu sare si piper, adaugi ouale batute, rosiile cherry spalate si taiate-n jumatati si amesteci.
  8. Ungi o forma de tarta cu ulei si torni compozitia formata.
  9. Nivelezi cu o spatula, introduci tava in cuptor si coci ia foc mediu 30- 45 de minute, la foc mediu.
  10. Pofta buna!

Placinta cu ciuperci si branza





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu ciuperci si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu ciuperci si branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.