Tagliatele cu linte - Retete Culinare

Tagliatele cu linte


Iti trebuie:
  • 400 g tagliatele
  • 750 g rosii decojite din conserva
  • 2 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g linte
  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 2 linguri ulei e asline
  • 200 ml supa de legume instant
  • 1 lingurita oregano
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas inalt pui apa rece cu un praf de sare si o lingura de ulei la fiert.
  2. Cand apa da in clocot adaugi tagliatelele si le lasi sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
  3. Scurgi rosiile intr-o sita, aduni zeama, iar rosiile le tai cubulete mici.
  4. Cureti zarzavatul de supa, il speli si il tai cubulete.
  5. Cureti ceapa si usturoiul, le speli bine si le toci marunt.
  6. Le pui la calit in ulei incins si cand ceapa devine aurie la culoare, adaugi zarzavatul si lintea, care in prealabil a fost aleasa, spalata si tinuta la inmuiat in apa calduta 2-3 ore.
  7. Adaugi rosiile si putin din zeama de rosii pastrata.
  8. Torni 100 ml de zeama de legume, oregano, adaugi foaia de dafin, sare si piper.
  9. Dupa ce au dat in clocot, lasi sa fiarba cam 30 de minute, pana se ingroasa sosul. 
  10. Daca mai este nevoie, mai adaugi zeama de rosii si supa.
  11. Adaugi patrunjelul verde, sare si piper dupa gust.
  12. Dupa ce spaghetele au fiert, le treci sub un jet de apa rece, le lasi la scurs si apoi le amesteci cu sosul de rosii.
  13. Presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  14. Pofta buna!

Tagliatele cu linte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatele cu linte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatele cu linte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.