Ciorba cu file de salau - Retete Culinare

Ciorba cu file de salau


Iti trebuie:
  • 3 l de apa
  • 1 kg de peste ( poate fi cap sau cozi )
  • 700 g file de salau
  • 3 morcovi
  • 6 cartofi
  • 1 telina mica
  • 1 lamaie
  • fidea
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine capul de peste sau coditele si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cureti legumele, le speli bine, le toci marunt si le pui si pe ele in vasul cu peste.
  3. Adaugi sare si piper si lasi sa fiarba pana cand se patrund bine.
  4. Dupa ce au fiert, scoti capul si cozile de peste, si pui fileurile de peste pe care le-ai spalat in prealabil si le-ai taiat in bucati potrivite.
  5. Le lasi sa fiarba pana se patrund bine.
  6. La final, pui la fiert si fideaua si zeama de la 1/2 lamaie.
  7. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu file de salau

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu file de salau "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu file de salau - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.