Ciorba de gaina - Retete Culinare

Ciorba de gaina


Iti trebuie:

  • 1 kg aripi de gaina
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 3 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 3 ardei grasi
  • 4 cartofi
  • 700 ml zeama de varza murata
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine aripioarele de gaina si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, avand grija sa spumezi ori de cate ori este necesar pana o elimini in totalitate.
  2. Separat fierbi zeama de varza.
  3. Cand carnea a fiert, o scoti si o cureti de oase si piele, apoi o tai.
  4. Cureti legumele, le tai in cubulete, le calesti in uleiul incins, in oala pentru ciorba, amestecand usor.
  5. Stingi cu 3 l apa fierbinte, adaugi carnea si lasi sa fiarba 15 minute.
  6. Torni zeama de varza, in prealabil fiarta, potrivesti gustul de sare si piper si presari leusteanul si patrunjelul taiat fin.
  7. Pofta buna!

Ciorba de gaina


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de gaina "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de gaina - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.