Rulada de curcan cu spanac si telemea - Retete Culinare

Rulada de curcan cu spanac si telemea


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de curcan
  • 250 g telemea rasa de oaie
  • 200 g smantana grasa
  • 400 g frunze de spanac
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de curcan, il cureti de eventuale pielite si il tai in bucati mari subtiri pe care le bati cu ciocanul de snitele.
  2. Condimentezi cu sare si piper si le lasi putin la rece.
  3. Speli bine frunzele de spanac, le scurgi bine si le pui la calit in 2 linguri de unt.
  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi pana cand se inmoaie spanacul.
  5. Peste fiecare felie de curcan batuta ca pentru snitele, pui un strat de frunze de spanac, apoi un strat de umplutura facuta din branza amestecata cu smantana si verdeata tocata.
  6. Rulezi carnea strans, iar rulourile obtinute le tii la frigider in folie cateva ore.
  7. Cu un cutit foarte bine ascutit tai bucati de grosimea unui deget, le asezi intr-o tava de cuptor si le stropesti cu ulei de masline.
  8. Acoperi tava cu folie de aluminiu si o dai la cuptor la foc potrivit cam 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Rulada de curcan cu spanac si telemea



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de curcan cu spanac si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de curcan cu spanac si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.