Sufleu de conopida cu costita - Retete Culinare

Sufleu de conopida cu costita


Iti trebuie:
  • 300 g costita afumata
  • 500 g conopida
  • 400 g morcovi
  • 250 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 150 g cascaval
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite ierburi provence
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Desfaci conopida in buchetele mici, le speli bine si le pui la oparit 10 minute in apa cu o lingurita de sare.
  2. Procedezi la fel si cu morcovii.
  3. Ceapa si usturoiul le cureti si le speli, apoi le toci marunt si le calesti in ulei.
  4. Tai cuburi mici costita.
  5. Legumele, costita, ceapa si usturoiul le pui intr-o, forma de sufleu unsa cu grasime.
  6. Asezonezi cu sare, piper si ierburile.
  7. Amesteci intr-un castron smantana si laptele si le adaugi peste sufleu.
  8. Presari deasupra cascavalul ras si gramajoare mici de unt.
  9. Coci sufletul 35 de minute fara sa deschizi usa cuptorului, dar cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 200 grade celsius.
  10. Pofta buna!

Sufleu de conopida cu costita


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sufleu de conopida cu costita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sufleu de conopida cu costita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.