Pilaf cu carnati afumati - Retete Culinare

Pilaf cu carnati afumati


Iti trebuie:
  • 250 g orez cu bob rotund
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi
  • 1 l supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
  • 2 carnati afumati
Pregatesti asa:
  1. Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi in apa calduta circa 15 minute.
  2. Dupa aceea pui orezul la fiert in supa de legume impreuna cu o lingurita de sare, avand grija sa amesteci din cand in cand pentru a nu se prinde de oala.
  3. Intre timp, speli ardeii si ceapa, le cureti si le tai marunt.
  4. Calesti ceapa si ardeiul in ulei de masline, iar in momentul cand s-au patruns, adaugi orezul fiert.
  5. Potrivesti de sare si piper si acoperi cu capac.
  6. Separat, tai carnatii si ii rumenesti in sucul propriu.
  7. Servesti pilaful de orezul cu carnaciorii rumenisti si presarati deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  8. Pofta buna!

Pilaf cu carnati afumati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf cu carnati afumati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pilaf cu carnati afumati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.