Tocanita cu ficatei si ciuperci - Retete Culinare

Tocanita cu ficatei si ciuperci


Iti trebuie:
  • 300 g ficat de pui
  • 500 g ciuperci
  • 150 ml vin alb
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ficatul de pui, il cureti de pielite, il condimentezi cu sare si piper si il lasi putin deoparte la rece.
  2. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt, apoi adaugi ciupercile spalate si taiate in felii mai groase, vinul, sucul de rosii. sare, piper, frunze de marar si patrunjel taiate marunt si zeama de lamaie.
  3. Le fierbi acoperite pana se inmoaie bine si scade apa.
  4. Treci ficateii prin faina si ii prajesti pe ambele parti.
  5. Ficatul prajit il asezi pe platou, presari putina sare si servesti imediat cu mancarea de ciuperci calda.
  6. Pofta buna!

Tocanita cu ficatei si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ficatei si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita cu ficatei si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.