Tarta cu cascaval - Retete Culinare

Tarta cu cascaval


Pentru aluat iti trebuie:
  • 5 cartofi
  • 5 oua fierte tari
  • 200 g afumatura
  • 200 g telemea
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat marunt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 4 oua
  • 200 ml smantana grasa
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 125 g cascaval
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii si ii pui la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
  2. Speli ouale si le pui si pe ele la fiert pana cand devin tari.
  3. Cand cartofii au fiert, ii cureti de coaja si ii toci cubulete.
  4. Procedezi la fel si cu ouale.
  5. Tai marunt si afumatura si branza.
  6. Le amesteci usor intr-un vas si le condimentezi cu sare si piper, apoi le asezi intr-o tava.
  7. Pentru umplutura, amesteci toate ingredientele si le bati bine cu un tel.
  8. Torni umplutura peste ingredientele din tava si adaugi putina verdeata.
  9. Dai tava la cuptor pentru 15-20 de minute, pana tarta se rumeneste.
  10. Pofta buna!

Tarta cu cascaval


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.