Maruntaie de pui cu sos de smantana - Retete Culinare

Maruntaie de pui cu sos de smantana


Iti trebuie:
  • 750 g pipote si inimi de pui
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine maruntaiele de pui si le pui la fiert in apa cu un praf de sare, avand grija sa elimini spuma in totalitate.
  2. Intre timp cureti zarzavaturile pentru supa, iar in momentul in care ai eliminat spuma definitiv adaugi si zarzavaturile spalate si taiate in sferturi.
  3. Intr-o tigaie pui 1 lingura de unt la topit si rumenesti frumos maruntaiele de pui.
  4. In aceeasi tigaie pui untul la topit, adaugi faina si apoi zeama fierbinte din supa.
  5. Amesteci continuu, pentru a nu se forma cocoloase.
  6. Fierbi pana cand capata consistenta unei smantani mai groase.
  7. Iei sosul de pe foc, adaugi maruntaiele rumenite si smantana lichida si mai lasi pe foc sa dea in cateva clocote.
  8. La final presari deasupra patrunjel verde tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Maruntaie de pui cu sos de smantana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Maruntaie de pui cu sos de smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Maruntaie de pui cu sos de smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.