Gratin cu piept de pui - Retete Culinare

Gratin cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg piept de pui
  • 4 oua
  • 200 g cascaval
  • 5 linguri smantana
  • faina
  • 1 lingura mare de unt
  • pesmet pentru tapetat tava
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il tamponezi cu un servet de bucatarie, il tai in felii subtiri si il bati cu ciocanul de snitele.
  2. Condimentezi fiecare felie de piept batuta cu sare si piper si le lasi putin la rece.
  3. Intre timp, dai cascavalul pe razatoarea mare.
  4. Ungi o forma termorezistenta cu unt si o tapetezi cu faina.
  5. Feliile de carne le treci prin faina si ou batut cu un praf de sare si le asezi in straturi in vasul termorezistent.
  6. Presari cascaval ras printre straturi.
  7. Ouale ce au ramas le bati bine cu un praf de sare, le amesteci cu smantana si cascavalul ras si le torni peste carne.
  8. Dai totul la cuptor si lasi circa 40 de minute.
  9. Pofta buna!

Gratin cu piept de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gratin cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gratin cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.