Oua umplute - Retete Culinare

Oua umplute


Iti trebuie:

  • 10 oua
  • 250 g pateu de ficat de gasca
  • 1 lingura mare smantana
  • sare
  • piper
  • 1 castravete murat
  • masline
  • frunze de patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli ouale unul cate unul si le pui la fiert in apa rece.
  2. Lasi ouala sa fiarba pana cand devin tari.
  3. Dupa ce au fiert le lasi 10 minute in apa rece si le cureti de coaja.
  4. Tai ouale pe jumatate si le scoti galbenusul.
  5. Amesteci galbenusurile de la ouale fierte cu pateul de gasca si lingura de smantana si amesteci bine pana cand obtii o compozitie omogena.
  6. Cu aceasta compozitie umpli jumatatile de albus.
  7. Faci maioneza din galbenus, ulei si sare.
  8. Cu maioneza ornezi albusul umplut cu crema de pateu de ficat si galbenusuri.
  9. Ornezi cu frunze de patrunjel, castravete murat si masline.
  10. Pofta buna!

Oua umplute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.