Tagliatele cu rosii si cascaval - Retete Culinare

Tagliatele cu rosii si cascaval


Iti trebuie:
  • 400 g tagliatele
  • 500 g rosii decojite
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 linguri bulion
  • 250 ml supa de legume
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingura zahar
  • 200 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Pui apa la fiert impreuna cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  2. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugi tagliatelele si le lasi sa fiarba conform instructiunilot de pe plic.
  3. Dupa ce au fiert, le treci sub un jet de apa rece si le pui la scurs intr-o strecuratoare.
  4. Oparesti si decojesti rosiile, apoi le tai cubulete.
  5. Toci ceapa si o calesti putin in ulei, adaugi bulionul si lasi 2 minute sa clocoteasca impreuna, apoi adaugi supa, cimbrul, sarea, piperul si zaharul.
  6. Lasi la fiert circa 15 minute, adaugi rosiile si mai lasi 2-3 minute apoi le dai deoparte.
  7. Amesteci pastele cu sosul si 100 g cascaval dat pe razatoare, pui compozitia intr-o forma rezistenta la foc, unsa cu unt sau ulei, presari si restul de cascaval si dai la cuptor pentru 15 minute.
  8. Pofta buna!

Tagliatele cu rosii si cascaval



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tagliatele cu rosii si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tagliatele cu rosii si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.