Mamaliga cu branza de vaci si smantana - Retete Culinare

Mamaliga cu branza de vaci si smantana


Iti trebuie:

  • 1 l apa
  • 250 g malai grisat
  • sare
  • 400 g smantana
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea
Pregatesti asa:
  1. Pui apa la fiert impreuna cu un praf de sare si 1 lingurita faina de malai.
  2. Cand apa incepe sa fiarba adaugati faina in ploaie si amesteci energic pentru a nu se forma cocoloase.
  3. Fierbi mamaliga, amestecand continuu 5 minute la foc mic.
  4. Tai telemeaua  cubulete mici.
  5. Pui 2-3 linguri de mamaliga in jumatate de farfurie, adaugi branza, mai pui putina mamaliga calda deasupra, apoi branza telemea, iar in cealalta jumatate pui branza proaspata de vaci si smantana.
  6. Pofta buna!

Mamaliga cu branza de vaci si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mamaliga cu branza de vaci si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mamaliga cu branza de vaci si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.