Tocanita de ciuperci si ficatei de pui - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci si ficatei de pui


Iti trebuie:

  • 400 g ficatei de pui
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 250 g orez
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 g cascaval
  • 1/2 pahar vin alb
  • 4 rosii
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in cele doua linguri de unt.
  2. Speli bine ciupercile, le tai in sferturi si le adaugi peste cepele calite si le lasi sa fiarba in sucul lor propriu.
  3. Cureti rosiile de pielite si seminte si le tai marunt.
  4. Toci patrunjelul marunt si il adaugi in cratita cu ciuperci, apoi lasi sa fiarba in sosul lor.
  5. Cand au scazut, torni vinul, adaugi sare, piper si le mai fierbi putin.
  6. Speli bine ficatii de pui, il cureti se pielite si ii puneti pe foc cu 100 g unt, intr-o tigaie cu coada si lasi sa se prajeasca, stropindu-i din cand in cand cu putina apa, ca sa nu se usuce.
  7. Condimentezi cu sare si piper.
  8. Fierbi orezul in supa de legume.
  9. Amesteci ficatii cu mancarica de ciuperc si servesti cu garnitura de orez.
  10. Pofta buna!

Tocanita de ciuperci si ficatei de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci si ficatei de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci si ficatei de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.