Fursecuri cu migdale si merisoare - Retete Culinare

Fursecuri cu migdale si merisoare


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 100 g migdale macinate
  • zahar pudra
  • 40 g merisoare uscate
Pregatesti asa:
  1. Cu ajutorul unui mixer frecati untul cu zahar, zaharul vanilat si adaugati pe rand galbenusurile de ou.
  2. Amesteci faina cu migdalele macinate si le adaugati peste amestecul cu unt si ou continuand sa framantati in continuare.
  3. Pui si merisoarele tocate marunt, framantati, apoi impartiti aluatul in 3 suluri pe care le infasurati in folie si le dati 30 de minute la rece.
  4. Luati fiecare sul in parte, il taiati in rondele carora le dati forma de semiluna.
  5. Pregatiti o tava de cuptor pe care intindeti o hartie de copt.
  6. Asezati cornuletele in tava si le dati la cuptor pentru circa 15 minute.
  7. Cand sunt gata, le lasati sa se raceasca si le presarati cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Fursecuri cu migdale si merisoare


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu migdale si merisoare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu migdale si merisoare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.