Musaca cu carne de pui si costita - Retete Culinare

Musaca cu carne de pui si costita


Iti trebuie:
  • 10 cartofi
  • 500 g carne tocata de pui
  • 250 g cascaval
  • 400 g costita afumata
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Spalati cartofii bine si ii puneti la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii tai in rondele potrivit de groase.
  3. Cureti si speli ceapa si morcovul, le tai marunt si le calesti.
  4. Adaugi carnea tocata si lasi sa fiarba pana scade toata zeama pe care o lasa carnea, adaugi putina sare, piper, boia iute, cimbru si lasi amestecul sa se raceasca.
  5. Ungi o tava cu ulei, asezi un strat format din felii de cartofi, chiar si pe lateralele tavii.
  6. Peste primul strat presari deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras, dupa care pui carnea tocata de pui calita si felioare de costita afumata.
  7. Acoperi cu un strat de cartofi, presari cascaval ras, asezi  restul de felii de costita, iar peste ele pui rondele de ardei capia rosu.
  8. Dai tava la cuptor circa 30 de minute.
  9. Pofta buna!

Musaca cu carne de pui si costita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu carne de pui si costita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu carne de pui si costita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.