Friptura de pui condimentata - Retete Culinare

Friptura de pui condimentata


Iti trebuie:

  • 1 kg piept de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 1 tija de telina
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 crenguta cimbru
  • 1/2 cana vin alb
  • 1 cana supa de pui
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, il cureti de pielite, il condimentezi cu sare si piper si il tai in bucati potrivite.
  2. Intr-o tigaie mare, incingi ulei de masline, la foc potrivit.
  3. Dai carnea prin faina, scuturand-o de faina in exces.
  4. Pui o parte din carne in tigaie si calesti cate 5 minute pe fiecare parte.
  5. Asezi carnea intr-o tava de cuptor.
  6. Calesti la fel si carnea ramasa si o asezi in tava.
  7. Adaugi in tigaie usturoiul, telina, rozmarinul si cimbrul si le calesti 1 minut.
  8. Adaugi vinul alb si maresti focul, lasi sa dea in clocot si mai lasi sa fiarba timp de 2 minute, pana se evapora alcoolul.
  9. Adaugi supa de pasare, sarea si piperul in tigaie si le dai din nou in clocot, lei tigaia de pe foc.
  10. Pui legumele si sosul lor in tava cu carne.
  11. Acoperi tava cu folie si o lasi la cuptor timp de 45 minute, pana cand carnea de pui este gata.
  12. Pofta buna!

Friptura de pui condimentata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de pui condimentata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de pui condimentata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.