Placinta cu pui si branza - Retete Culinare

Placinta cu pui si branza


Iti trebuie:
  • 600 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 1 ou mare
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri lapte
  • 250 g branza de vaci
  • 5 linguri ulei
  • 400 g faina
  • 1 praf de copt
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Mixati branza de vaci cu laptele, uleiul si un praf de sare.
  2. Cerneti faina impreuna cu praful de copt si o adaugati in ploaie peste amestecul de branza si framanti un aluat omogen.
  3. Puneti cepele curatate, spalate si tocate marunt la calit.
  4. Adaugati si carnea tocata, sare, piper, cimbru si pasta de rosii si lasati pe foc circa 15 minute.
  5. Lasati amestecul sa se raceasca si il amestecati cu cascavalul tocat cubulete si albusul de ou batut spuma tare cu un praf de sare.
  6. Intinzi aluatul intr-o foaie, peste care intinzi amestecul de carne tocata.
  7. Formezi o rulada pe care o tai in rondele de circa 5 cm.
  8. Pui intr-o tava de tort unsa bucatile de rulada cu partea sectionata in sus.
  9. Ungi cu galbenus frecat cu 1 lingura de lapte.
  10. Coci circa 45 de minute.
  11. Pofta buna!

Placinta cu pui si branza


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu pui si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu pui si branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.