Cotlet de porc in sos de rosii - Retete Culinare

Cotlet de porc in sos de rosii


Iti trebuie:
  • 6 felii de cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • rozmarin
  • 6 catei de usturoi pisati
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 ceasca de bulion
  • 1 varf cutit de zahar
Pregatesti asa:
  1. Amesteci uleiul de masline cu sare, piper, boia de ardei, cimbru, rozmarin, usturoiul pisat, bulionul si un varf de cutit de zahar.
  2. Speli bine carnea de porc si o pui la marinat in sosul format mai sus si dai la rece pentru doua ore.
  3. Intr-un vas termorezistent, torni putin ulei, pui carnea si putina apa.
  4. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati tava la cuptor circa o ora, avand grija sa le stropiti feliile de cotlet din cand in cand cu sosul format in tava.
  5. Inainte cu 20 de minute ca friptura sa fie gata, iei folia de aluminiu si lasi friptura sa se rumeneasca frumos.
  6. Pofta buna!

Cotlet de porc in sos de rosii


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc in sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cotlet de porc in sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.