Ciorba cu afumatura - Retete Culinare

Ciorba cu afumatura


Iti trebuie:
  • 400 g costita afumata
  • 200 g carnati afumati
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina mica
  • 2-3 frunze de leustean
  • 2 ardei grasi
  • 3 linguri orez
  • 5 cartofi
  • 200 g varza dulce
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 galbenus
  • 200 g smantana dulce
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le speli bine si le toci marunt.
  2. Cureti morcovii, ii speli bine si ii toci cubulete mici.
  3. Spalati bine ardeii grasi, inlaturati cotorul si ii taiati cubulete mici.
  4. Curatati cartofii, ii spalati bine si ii taiati in cubulete.
  5. Alegi cu atentie orezul, il speli in mai multe ape si il lasi sa stea cateva minute in apa rece.
  6. Speli bine varza si o tai fideluta.
  7. Intr-o oala inalta pui o lingura de untura la incins, adaugi costita afumata taiata bucatele, carnatii de casa taiati bucatele si ii lasi sa se caleasca putin in untura incinsa.
  8. Apoi adaugi ceapa tocata, morcovii si ardeii tocati, calesti totul putin, apoi adaugi apa fierbinte si pui si celelalte legume in oala, orezul scurs bine, sare, piper, boia si lasi la fiert pana ciorba este gata.
  9. Servesti ciorba cu smantana amestecata cu galbenusul de ou.
  10. Pui verdeata tocata marunt si servesti ciorba cu ardei iute.
  11. Pofta buna!

Ciorba cu afumatura


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.